15 Ocak 2019 Salı

Emekli Orgeneral Edip Başer A Haber’e konuştu ‘Küresel terör tehdidi var’ - A HABER (Cumhuriyetçi Demokrat Parti Müteşebbis Kuruluş Hareketi-ANKARA)


2006 senesinde emekli Orgeneral Edip Başer Terörle Mücadele Koordinatörlüğü görevine getirildi. Görev yaptığı esnada ABD'li subayların terör örgütlerine pick-up larıyla silah taşıdığını fotografladı. Bu fotografları Pentagon'a "sizinkiler ne yapıyor" diye sordu. Pentagon'dan evvel (doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali) bizimkiler; hükümet sözcüsü Abdüllatif Şener marifetiyle " Terörle Mücadele Koordinatörü E.Org. Edip Başer'in kamuoyuna yapmış olduğu açıklamalardan dolayı görevinden alındığını" açıkladı. Bir diğer ifadeyle, ABD'nin terör örgütlerine silah taşıdığını fotografladığı ve bunu kamuoyumuzla paylaştığı için Terörle Mücadele Koordinatörü görevinden alınmıştır. 12 sene sonra 7000 Tır, 1000 uçak silah sevkiyatı yapıldığı dillendirilmiştir. Bir pick-up ta tedbir almayanların akibeti hüsrandır. Sn. Aktar cehennem olarak nitelemiş. Vurdum duymazlar Sn. Erdoğanı'da cehennemin dibine gönderir.

Youtube'de E.Org. Edip Başer'in terör konusunda birçok açıklaması bulunuyor. Terör örgütlerinin arkasında kimlerin olduğunu tek tek anlatmış. Ama terörden en çok muzdarip olan 80 milyonluk Türkiye'de 500 kişi dahi bu vidyoları izlememiş. Memleket meselelerinde; yüzkusur sene evvel Osmanlı'da yaşayan Türklerin, bugün Türkiye'de yaşayan Türklerden yüz katından fazla hassas olduğunu ekteki Şair Ziya Paşa'nın şiirinden anlıyoruz.

E.Org. Edip Başer'in bir açıklamasının linkini bilgi için gönderiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=Fl5ykiQQel0

Kalın sağlıcakla
Rehan Gündoğmuş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder